Interessert?

Har du lyst til å bli kjent med oss i HMK ?  Ikke nøl med  å ta kontakt!

Dirigenter sesongen 2017/2018

Skrevet av Esten Bollingmo.

Sesongen 2017/2018 har vi i Heimdal Musikkorps gleden av å samarbeide med to dirigenter:

Sindre Skauge og Jens Einar Kvenild.

Sindre Skauge vil ta den første perioden i høst til ut i januar. Han har trompet som hovedinstrument. Korpset kjenner han godt som instruktør for messinggruppa på mange av våre seminarer de siste årene. Han har også vært med og spilt sammen oss ved et par anledninger.  Han er utdannet innen klassisk trompet ved musikkonservatoriet. Sindre har dirigert, og dirigerer, flere korps i vårt nærområde, blant annet Ranheim Musikkforening, Klæbu Musikkorps, Rissa og Stadsbygd Musikkorps og Trønderbrazz.

Jens Einar Kvenild overtar etter Sindre. Fløyte og saksofon er hans insrumenter. Han er nå pensjonert polititjenestemann, som har hatt korpsdirigering som hobby de siste 15 åra, hhv i Flatåsen skolekorps, Flatåsen musikkorps, Melhus janitsjarkorps og Lade Skoles musikkorps. Han er "oppvokst" med HMK, og har vært medlem i korpset i flere perioder, og har også hatt noen korte vikariater som dirigent hos oss tidligere.

Vi gleder oss til å samarbeide med begge to!

Holde deg informert? Følg oss.